BETPAS411 CEPTEN TEK MAÇSkupina H lige UEFA prvakov se bo jutri pomerila z Başakşehirjem, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer, “Obe tekmi smo v skupini dobili. Tretjo tekmo bomo odigrali z Başakşehirjem. Igrali bomo proti težki ekipi. Če bomo lahko igrali dobro. Mislimo, da se bomo domov vrnili s tremi točkami. “ je dejal.

S Solskjaerjem in kapetanom ekipe Harryjem Maguirejem je imel digitalno tiskovno konferenco o tekmi Başakşehir in najnovejših razmerah v svoji ekipi.

“NAPAK DELITEV NOGOMETA”

Spominjajoč, da so izgubili zadnjo tekmo v Premier ligi, je Solskjaer dejal: “Od vseh naših igralcev pričakujemo dobro predstavo. Včasih lahko zelo dobro izgubite tekmo, ki ste jo odigrali. To igro pozabimo in se osredotočimo na naslednjo tekmo. Menimo, da lahko premagamo vse, ko igramo na dobri ravni. V nogometu je malo napak. . Obstaja tanka črta med uspehom in neuspehom. Delamo vse, kar lahko. “ je dejal.

Solskjaer je dejal, da se nekdanji nogometaš Manchester Uniteda Roy Keane ni strinjal z izjavami “V moštvu ni vodilnega igralca” , da je v moštvu veliko vodilnih igralcev in da, ko bodo dobili negativni rezultat, tega ne bi smeli pripisovati celotni ekipi. .

“BAŞAKŞEHİR JE TEŽKA EKIPA”

Izrazil je, da bo tekma Başakşehir težka, je Solskjaer dejal: “Obe tekmi smo dobili v skupini. Tretjo tekmo bomo odigrali z Başakşehirjem. Igrali bomo proti težki ekipi. Če bomo lahko igrali dobro, se bomo domov vrnili s 3 točkami.” uporabljeni izrazi.

Solskjaer je opozoril, da imajo turške ekipe zelo vroče navijače in da bo tekma brez občinstva precej drugačna zaradi nove vrste epidemije koronavirusa (Kovid-19).

“Želimo proslaviti vaše oboževalce”

Trener Solskjaer je delil tudi informacijo, da vezist ekipe Jesse Lingard na jutrišnjo tekmo ne bo odpeljan v Istanbul.

Kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire je v izjavi tukaj dejal: “Našim navijačem želimo ponuditi zmage, ki jih bodo slavili. Za to si močno prizadevamo. Z zmago v tekmi Başakşehir želimo” zapečatiti naše vodstvo v skupini “.

BETPAS411 CEPTEN TEK MAÇ
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

7 Comments on BETPAS411 CEPTEN TEK MAÇ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*