BETPAS450 KAÇAK BAHİS İSİMLERİFenerbahçe in İttifak Holding Konyaspor sta se v 8. tednu Superlige srečala iz oči v oči. Gostujoča ekipa Konyaspor je na tekmi, odigrani na Şükrü Saraçoğlu Sports Complex Ülker Stadium, zmagala z rezultatom 2-0.

Marko Jevtovic je v Konyasporju v 67. minuti dosegel zmagovalne zadetke, v 77. minuti pa Artem Kravets.

Po tem rezultatu je Fenerbahçe padel na 17 točk in vrh predal Alanyasporju. Konyaspor pa je z drugo zmago po zmagi Beşiktaşa povišal na 9. Fenerbahçe bo po nacionalnem premoru gost Gençlerbirliğija. Konyaspor bo na svojem terenu gostil Kasımpaşo.

PELKASOV CILJ JE ODPOVEDAN

Fenerbahçe je v 31. minuti z Dimitrisom Pelkasom dosegel zadetek, vendar je bil ta gol preklican z opozorilom VAR.

FERDİ 2 TEKMA PO OSEBJU

Mladi igralec Fenerbahçeja Ferdi Kadıoğlu je po dveh tekmah sodeloval v moštvu. Ferdija, ki je veliko upal v rumeno-modrih in je prvi dve tekmi v ligi začel pri 11-ih, so kasneje vrnili nazaj. Ferdi, ki na zadnjih 2 tekmah v ligi ni bil vključen v 21-člansko moštvo, je bil v moštvu proti Konyasporju.

OBRAZ SAMATTA

Fenerbahçe je v 59. minuti znova ujel gol. Mbwana Samatta, ki je žogo poslal z desne strani v podani dolgi žogi, se je s telesno finto nenadoma soočil s prvim vratarjem Ibrahimom Sehicem.

Ibrahimu Sehiču je uspelo z nogami z desne diagonale v kazenskem prostoru preskočiti strel Mbwane Samatte. Fenerbahçe je v 61. minuti prišel z 2 na 5. Ozan Tufan je v kazenskem prostoru podal svojo podajo do Gustava.

Luiz Gustavo je z leve diagonale v kazenskem prostoru zadel obrambo Konyaspora in odšel v kot.

BETPAS450 KAÇAK BAHİS İSİMLERİ
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

5 Comments on BETPAS450 KAÇAK BAHİS İSİMLERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*