BETPAS491 BAHİS SİTESİ BONUSLARI

A Nemzeti Csapatunk, amely 4-2-es gyors pontszámmal verte Hollandiát a 2022-es FIFA Világkupa Európa-selejtező G csoportjának első mérkőzésén, Norvégiával mérkőzött meg a második mérkőzésén.

Hócsillagos csapatunk a koronavírus miatt 3–0-ra megnyerte a Spanyolországban lejátszott küzdelmet.

A norvég sajtó, miszerint Törökország társai elnyerik a címeket, kritizálva a csapatot, dicsérte nemzeti értékeinket.

“NEM LEHET JOBB ÉJSZAKA”

Norvégia vezető újságja, a VG, “Ennél sötétebb éjszaka nem lesz.” A címsorral megosztott hír ben kijelentette, hogy Stale Solbakken norvég edző nem tette le az első komolyabb vizsgáját a csoportban, és ez a pontszám a rémálom kezdete .

A TÖRÖKÖLÉSEK HAALAND CSILLAGÁT Oltják el

A hírekben a norvég labdarúgók mentése a közelmúltban Törökország ragyogó csillagát tette ki, a sztárjátékost hangsúlyozták. Erling Haaland nem kap elfogadható osztályzatot a mérkőzésen nyújtott teljesítményéért.

“A TURKS MEGOSZTotta VÉDELMÜNKET”

Aftenposten “csalódás Törökország ellen” dobta a címlapokat, írta a norvég védelmi holdcsillag-csapat, amely széttöri a kontrataklarla .

Az NRK állami televízió viszont rámutatott, hogy Haaland nehezen viselte a hírekben az agresszív török ​​védekezés közepette az „Igazi lecke Norvégiának” címsort használva.

Solbakken edző, aki a meccs fázisa után nyilatkozott a műsorszolgáltatónak, a hírekben azt mondta: “Valódi leckét tanultunk. Csapatom nem volt túl kemény, nem volt elég szellemi koncentrációnk és könnyen gólt szerzett célok. Megpróbálunk felkészülni. “ emlegették.

Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

13 Comments on BETPAS491 BAHİS SİTESİ BONUSLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: