BETPAS491 KAÇAK BAHİS PLATFORMU

Președintele Galatasaray, Mustafa Cengiz, derby pre-Besiktas “Fenerbahçemiz, a găsit un total de 20 de Campionatul Turciei cu 1957 înainte de 5 campionat va fi invitatul Besiktas.” .

Reacția lui Mustafa Cengiz la VIDEO „Republica Fenerbahçe”

Cengiz a folosit următoarele afirmații:

REACȚIUNEA REPUBLICII FENERBAHÇE

“Meciul pe care l-am învins cu 1-0. Ne-am dus la stadionul lor. TFF, Stimate Guvernator, Ministrul Afacerilor Interne, Procurorul nostru, Poliție, toată lumea este acolo. Lasă-mă să nu intru în audiență, este o epopee Un banner uriaș de peste drum citește „Republica Fenerbahçe”. Nu am vorbit cu ofițerii de poliție. Aș fi fericit pentru noi să venim acțiunile lor la un joc. În fața unei singure autorități din lume „Republica” sunt procurorul public. Procurorul Republicii Turcia acolo, există demnitari de stat. Aceasta este fie „Republica Fenerbahce”! Dumnezeu este minunat, apoi a dovedit de ce a fost numită Republica Fenerbahçe. Au făcut o transmisie pe site-ul lor web. ”

DESPRE DECLARAȚIA CAMPIONATULUI BEȘİKTAȘ

“Au făcut o declarație. Au spus că cunoaștem cele 20 de campionate ale lui Beșiktaș. Aparține unui stat. Aparține unei republici. Aici, Republica Fenerbahçe a recunoscut campionatul lui Beșiktaș. Cine ești? Zic că administrația a scris. Copiii mici din administrație sunt ridicoli. Nu mă pot adresa lor. Președintele declarației și administrația de acolo îi leagă. Ce curaj este educația pe care am primit-o, acest lucru trebuie respins. Există avocați în comunitatea Fenerbahçe care sunt foarte importanți. Cine sunteți în Beșiktaș. Domnul Haluk Ulusoy a refuzat acest lucru la momentul respectiv. Ar trebui să fim atenți la pasul pe care îl facem, la cuvintele pe care le facem. Pot să simulez, nu există nicio greșeală în comparație. Nu puteți recunoaște o întreagă comunitate!

<

Iată declarația lui Fenerbahçe menționată de Cengiz:

<

Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

4 Comments on BETPAS491 KAÇAK BAHİS PLATFORMU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: