BETPAS492 EN ÇOK KAZANDIRAN SİTE

Mentre que la direcció de Fenerbahçe, un dels equips anomenats “Tres Grans”, va adoptar una posició a favor de la Convenció d’Istanbul amb la seva declaració, la direcció de Galatasaray i Beşiktaş va preferir guardar silenci sobre aquest tema.

TANT LA GESTIÓ COM LA REACCIÓ PER A LA RETIRADA DEL CONTRACTE

Els membres del Club Esportiu Galatasaray, en canvi, van reaccionar davant el silenci de la direcció i van fer un anunci en un diari i van estar al costat del Conveni d’Istanbul.

L’anunci feia les afirmacions següents:

“Gran nacional nacional de Turquia el 12 de març de 2012, el dia adoptat per l’Assemblea i Turquia, aleshores és signatari dels 33 països, el nom de l’establiment del nostre club, la zona de convenció internacional d’Istanbul, alumna del món, des d’Istanbul 9 anys i 8 dies després del sobtat Hem sabut que es va cancel·lar com a resultat d’una decisió.

En aquest context, “la nació que no manté educades les seves filles significa que els seus fills estan condemnats a l’orfandat espiritual; Se’ns ha confiat la presidència de Tevfik Fikret, que ha afirmat la importància del lliure, desenvolupat i no confinat als dogmes i a les dones a la societat dient “que plori per la seva frustració”, al segle XXI, tota mena d’idees que lluiten conceptes com la violència contra les dones, la violència domèstica i la desigualtat de gènere. Sabem i veiem al vostre costat com un deute amb els colors que estimem.

El dret de cada individu a viure lliurement a la societat és sagrat. En aquest període en què la ciència i la tecnologia van més enllà de les fronteres del món, la violència domèstica, la violència contra les dones o la discriminació sexual contra les dones a la societat, amb l’adaptació no només d’un determinat grup o dones, sinó també dels rols basats en el gènere durant segles , i l’acollida i la protecció de cada individu com a societat. Les aplicacions obsoletes, com ara, han de finalitzar. Aquest és un tema social, no polític, i s’hauria d’abordar com a tal.

Com a membres subscrits del Club Esportiu Galatasaray, els pits dels quals van augmentar amb l’èxit de les dones esportistes en tots els àmbits esportius, nosaltres, com a membres del nostre club, preferim callar durant els segles següents, agitarem la bandera del nostre club i del nostre país en diverses branques esportives en els pròxims segles. Afirmem que creiem que el nostre país hauria de ser part de convencions vinculants internacionalment per assolir una consciència social a la qual les nostres dones no estaven exposades. la violència com a nens, no sabien què era la violència domèstica i no se’ls va impedir assolir els seus somnis a causa dels dogmes establerts a la societat.

Salutacions cordials “.

<

Reacció de la “Convenció d’Istanbul” de Fenerbahçe – NOTÍCIES

Betpas492 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

9 Comments on BETPAS492 EN ÇOK KAZANDIRAN SİTE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: