BETPAS493 CANLI BAHİS PLATFORMU

Megtudtuk, hogy a Liverpool, aki korábban Uğurcan Çakırral foglalkozott, ezúttal komolyan vette ezt az átigazolást.

NORVÉGIA MÉRKŐZÉS ZÁRNI KÖVETÉSE

A brit sajtóban megjelent hírek szerint; A Liverpool szezonzáró UĞURCAN ELEKTRİK, amely a személyzet felvételével kezdett dolgozni, annak érdekében, hogy jobban figyelemmel kísérje a nemzeti kapus teljesítményét ezen a ponton, állítólag egy csapatot jelöltek ki Norvégia-Törökország mérkőzésre.

Félelmetes teljesítmény a holland meccsen

Végül Törökország és Hollandia mérkőzést mutatnak be a jó teljesítmény bemutatása érdekében, és büntetőt rögzítettek, amely sok klubot mozgósított a 24 éves kapus megmentésének javult teljesítménye miatt.

AKI AKARJA, HOGY UĞURCAN NYITJA A VÁGÁS SZÚJÁT

Megállapították, hogy Uğurcan növekvő teljesítménye miatt a Trabzonspor vezetése mintegy 25-30 millió euró referencia díjat és részvényt követelt a következő eladásból, és hogy a beérkezett ajánlatokat ennek megfelelően figyelembe veszik.

Uğurcan Çakır, aki 2024. június 30-ig volt szerződésben a Trabzonspor csapatával, a szezon 29 meccséből 10-ben 76 százalékos megtakarítási rátával és összesen 30 góllal zárta gólját.

Betpas493 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

10 Comments on BETPAS493 CANLI BAHİS PLATFORMU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: