BETPAS498 CANLI CASİNO OYUN SEÇENEKLERİ

Nisan 14, 2021 14

Indeksi i sporteve u rrit 10.9 përqind në Mars. Pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Ristrukturimit Financiar midis katër klubeve të mëdha dhe bankave, aksionet e Beşiktaş dhe Fenerbahçe Futbol A.Ş. fituan vlerë në mars, ndërsa aksionet e Galatasaray Sportif Industrial and Commercial Investments dhe Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği humbën vlera. BEŞİKTAŞ SHPRNDANI PERFORMANCN BETPAS YAZI DEVAMI…